FOTO // prosport

Fostul jucător al Gazului Metan, Ronaldo Deaconu a postat un mesaj pe Facebook, unde spune că renunță la banii de la Gaz Metan, cu condiția ca foștii săi colegi să poată pleca la alt club.

”Situația la Gaz Metan e dramatica datorita lipsei de implicare a celor care au susținut clubul financiar. Practic ei ne-au mințit si ne-au dat speranțe deșarte .Am trăit oricum o mare minciuna acolo 20 luni, conducătorii spuneau mereu ca sunt câteva sute de mii de euro datorie, când acum aflam ca sunt aproximativ 3 milioane. Practic eu i-am înteles mereu și asa am ajuns la 110.000 de euro de luat, când eu am avut salariu 5000.Eu le spun ceva celor care conduc din spate clubul, renunț la banii mei dacă le dati colegilor hârtie să-si găsească echipa caci e ultima zi. Nu le mai vindeți gogosi ca ii lăsați sa.si depună memorii și nu o sa va apărați.E dreptul lor sa o facă, iar voi ii veți impiedica sa devina liberi la timp cât sa nu si mai găsească echipe! Si.i veți forța să rămână pana în vara!” a scris Ronaldo Deaconu pe Facebook.
Mai mult decât atât, fostul jucător al alb-negrilor a menționat faptul că șeful din umbra clubului a hotărât deja intrarea în faliment.
”Iar voi știți ca șeful din umbra al Clubului a hotărât deja întrarea în faliment! Și va minte ca veți reveni repede, cand de fapt orice club ar mai înființa, în oraș, conform ultimelor reguli FIFA, va moșteni sportiv și financiar datoriile clubului falimentat. Si acum, sa fiu asumat, sa fac ceea ce spunea după meciul cu CFR maestrul Radu Paraschivescu.Adică sa vorbesc cu subiect și predicat.Cel care a venit în vestiar și a mințit, a promis și ne.a păcălit, este dl Gheorghe Roman, Primarul orașului Medias.Au fost și directorii din Romgaz acolo pozând în Salvatore de la Patria, dar dânșii nu conduc clubul acum. Tot domnul Roman a dispus cheltuirea celor 700.000 € întrați anul acesta, in special la furnizorii și prestatorii de servicii de lângă Club și nu la salariile fotbaliștilor. Imi voi atrage critica unora pentru adevărul rostit și îmi pun și cruce la drepturile financiare, adică la doua treimi din banii pentru munca mea la aceasta societate.Dar nu mai contează. N.o sa ma schimbe acest fotbal din a fi definit și asumat ca om. Va bateți joc de colegii mei și de mine și nu le spuneți ca a.ti hotarat clar falimentul clubului.Si dumneavoastra domnule Primar a.ti condus Clubul în ultimii doi ani .Acum a devenit o castană încinsă și va delimitati de ea prostind acești suporteri minunati ai Gazului ca alții sunt de vina și ca faceți alta echipa sa revină în Liga 1. Le.ati îndreptat furia spre un jucător care a realizat 36 de goluri si pase de gol intr un an jumate, adică eu, Ronaldo Deaconu, dar n.am făcut.o pentru dumneavoastra, ca nici nu va pricepeți la fotbal, ci pentru oraș și suporterii Gazului. In rest despre Romgaz numai de bine, ca dânșii indirect ajuta Dinamo prin neonorarea promisiunilor.
Ronaldo Deaconu a mai declarat faptul că oameni din conducerea clubului din Mediaș, le-au transmis fotbaliștilor de la Gaz Metan că nu o să își mai vadă banii niciodată.
”Colegii mei sunt camarazi adevărați și sunt neliniștiți datorita minciunilor voastre de doi ani și a lașității de care dati dovada, nu sunt neliniștiți datorita mie. Dati.le drumul acum și eu renunț la toți banii! In rest va urez multa sănătate, Binecuvântare și mai ales mult noroc sa nu.l supărați pe domnul Vali Iordanescu, ca va aduce dansul aminte de tot ce a.ți făcut acolo și cum s.a ajuns în situația aceasta. La ce am auzit de la colegi, ma gândeam sa va transmit și niște bipuri, dar n.o fac caci bipurile inseamna dragoste, e adevărat ca dragoste mai mult fizica.Si nu meritați nici macar asta,cei care a ti distrus Gazul.” a mai scris Ronaldo Deaconu pe pagina s-a de Facebook.

Publică un comentariu

Comentariu