Ora de Mediaș
Știri în direct

S-a aprobat – Încă un teren de sport multifuncțional în municipiul Mediaș

Elevii de la Școala Generală numărul 7 din municipiul Mediaș vor avea parte de un teren multifuncțional de sport, precum și vestiare moderne.

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Mediaș desfășurate în data de 9 iulie 2020, a fost aprobată, la inițiativa primarului municipiului Mediaș, predarea către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, a amplasamentului și asigurarea condițiilor, în vederea executării obiectivului de investiții „Construire bază sportivă tip 2 – Școala Gimnazială nr. 7, str. 1 Decembrie nr. 34“. 

Activitatea se va derula prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.“ SA, cea care a adus la cunoștința municipiului Mediaș includerea obiectivului menționat în lista sinteză a subprogramului „Complexuri Sportive“, aprobată spre finanțare prin Ordinul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației din luna iunie 2020.

Terenul aferent amplasamentului este situat în incinta unității de învățământ „Școala Gimnazială nr. 7“ din Mediaș, cu o suprafață de 1508 metri pătrați, aici urmând a fi amplasat un teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei, tenis, precum și o clădire pentru vestiare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet