În seara magică de 22 iunie, Agnita își deschide porțile pentru un eveniment special – Crosul Agnitei,  desfășurat sub farmecul Sânzienelor.

Evenimentul ajuns la editia a III-a, are ca scop nu doar promovarea sănătății și a spiritului de comunitate,  ci și susținerea unei cauze nobile.

În inima României, participanții vor alerga sub cerul înstelat, cu scopul de a strânge fonduri pentru  amenajarea unei zone de interacțiune și a unui teren de joacă în localitatea Șerpeni, raionul Anenii Noi,  pentru frații noștri dragi de peste Prut.

Alege traseul potrivit pentru tine 

Participanții pot alege între două trasee, în funcție de nivelul lor de pregătire:

Traseul de 10 km: Ideal pentru cei în formă bună și cu experiență în alergare. Taxa de participare este de  100 lei, iar câștigătorii vor fi răsplătiți generos:

Locul 1: 750 lei

Locul 2: 600 lei

Locul 3: 450 lei

Traseul de 5 km: Perfect pentru începători sau pentru cei care doresc să se bucure de alergare fără  presiunea performanței. Taxa de participare este de 75 lei, cu premii atractive:

Locul 1: 500 lei

Locul 2: 400 lei

Locul 3: 300 lei

Cursa pentru copii

Și cei mici sunt invitați să se alăture aventurii, cu trasee special concepute pe grupe de vârstă: 4-6 ani

7-8 ani

9-12 ani

Taxa de participare pentru copii este de 40 lei.

Distracția continuă după cursă! 

Crosul Agnitei nu se oprește la linia de sosire. După terminarea cursei, participanții vor avea parte de o  serie de activități captivante:

Concert în aer liber: Formația The Strangers va asigura o seară muzicală de neuitat. Filme în aer liber: După alergare, relaxează-te vizionând un film sub stele.

Locuri de joacă gonflabile: Distracție garantată pentru toți copiii.

Camping: Pentru cei care doresc să prelungească magia nopții, există posibilitatea de a înnopta în corturi  în curtea bisericii, savurând o masă caldă în compania stelelor.

Înscrie-te acum! 

Nu rata ocazia de a alerga sub farmecul Sânzienelor și de a contribui la o cauză nobilă. Înscrie-te acum pe  https://crosagnita.ro/inscrieri/ și descoperă toate detaliile competiției la https://crosagnita.ro/detalii competitie/.

Pe 22 iunie, te așteptăm la Agnita pentru o noapte de alergare, distracție și solidaritate, sub clar de lună  și farmecul Sânzienelor. Ne vedem la linia de start!

Publică un comentariu

Comentariu