Ora de Mediaș
Știri în direct

S-au luat la bătaie într-un local. Doi bărbați au fost arestați

Doi bărbați au fost reținuți de polițiștii Secției 1 Poliție Sibiu și sunt cercetați penal pentru săvârșirea mai multor infracțiuni.

Duminică, 25 august a.c., un bărbat a sesizat telefonic, prin SNAU 112, faptul că, în timp ce se afla în incita unui local public situat pe DJ 106D Sibiu – Cisnădioara, în calitate de client, a fost agresat fizic de mai multe persoane.

Urmare a sesizării, polițiștii Secției 1 Poliție Sibiu au demarat cercetările, stabilind următoarele: la data de 25.08.2019, în intervalul orar 1000 – 1900, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, doi bărbați în vârstă de 36 și respectiv, 32 de ani, l-au agresat fizic pe reclamant precum și pe un alt bărbat. Toate părțile implicate erau clienți ai aceleiași societăți comerciale.

”În baza probatoriului administrat s-a dispus continuarea urmăririi penale față de cei doi bărbați bănuiți de săvârșirea următoarelor fapte penale: lovirea sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cei doi bărbați au fost reținuți pe baza de ordonanță 24 de ore, urmând a fi prezentați în cursul acestei zile în fața procurorului cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și luare măsurii controlului judiciar. Cercetările în acest dosar continuă. ” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr

loading...

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet