Ora de Mediaș
Știri în direct

Să vină iarna! Ce utilaje a pregătit Eco-Sal Mediaș pentru iarna 2019-2020

S.C. ECO-SAL S.A., în calitate de operator public de salubrizare, a făcut pregătirile necesare pentru buna desfăşurare a activităţii de deszăpezire.

Din 15 noiembrie 2019 – 15 martie 2020, 9 ofiţeri de serviciu din cadrul societăţii vor supraveghea întreaga activitate.
Din dotarea tehnică a societăţii, un număr de 11 utilaje vor acţiona pentru menţinerea în funcţiune a căilor publice pe timp de polei sau îngheţ.

Totodată, un număr de 73 de lădiţe cu nisip, vor fi amplasate pe străzi precum: Stadionului, Baznei la intersecţia cu 1 Decembrie, Unirii, Mihai Eminescu, Dealul Cucului, Metanului, 9 Mai, Bucegi, dar și în stațiile de autobuz din municipiu. De asemenea, se vor amplasa şi grămezi de material antiderapant pe străzile în pantă, pe care accesul utilajelor este imposibil în cazul unor ninsori abundente.

Stocul materialelor antiderapante la data de 13 noiembrie este următorul: 34,6 mc nisip+sare şi 134,46 tone de sare.

Utilajele stabilite pentru intervenţii, vor interveni pentru deszăpezire pe 156 străzi din municipiul Mediaş, 34 dintre acestea având gradul de prioritate I. Lista străzilor pe care se va interveni, în funcţie de gradul de prioritate, este disponibilă pe site-ul societăţii ECO-SAL, www.eco-sal.ro, la secțiunea Servicii.

loading...

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet