Ora de Mediaș
Știri în direct

Scandal pe strada Stadionului – Mai mulți tineri s-au încăierat pentru un taxi

Câțiva tineri au pornit un scandal uriaș în a doua zi de Crăciun. S-a întâmplat la Mediaș, pe strada Stadionului, acolo unde trei bărbați s-au enervat după ce alți doi au ocupat un taxi pe care ei îl comandaseră.

În timpul conflictului, unul dintre cei trei bărbați, medieșean în vârstă de 30 de ani, a încercat să tragă din autoturism o altă persoană, moment în care șoferul a pus mașina în mișcare, accidentându-l ușor. Taximetristul nu a oprit, continuându-și deplasarea. Acesta a fost identificat în câteva ore, are vârsta de 62 de ani și este din localitatea Dârlos.

Medieșeanul în vârstă de 30 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internarea. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, a prezentat o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele conducătorului auto s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului producerii accidentului, iar polițiștii medieșeni continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în conflict, în vederea aplicării măsurilor legale în consecință.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet