La data de 10 iulie a.c., doi tineri au fost reținuți, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie în seara zilei de 9 iulie.

În fapt, la data de 10 iulie a.c., în jurul orei 10,30, un bărbat a sesizat Poliția Municipiului Mediaș în legătură cu faptul că, la data de 9 iulie a.c., în jurul orei 22,00, în timp ce se afla în incinta unei centrale termice dezafectate din municipiul Mediaș, doi bărbați l-au agresat fizic și i-au sustras suma de 30 de lei.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, iar în urma cercetărilor efectuate au identificat doi tineri cu vârsta de 15, respectiv 20 de ani, domiciliați în municipiul Mediaș, bănuiți de săvârșirea faptei reclamate.

Față de cei doi medieșeni s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș.

Publică un comentariu

Comentariu