Ora de Mediaș
Știri în direct

SCANDALOS Un junior al Gazului Metan umilit de Ioan Mărginean – Reacția părinților

Fostul atacant al lui Dinamo, Nistor Văidean a pornit un adevărat scandal la Mediaș după ce l-a acuzat pe Ioan Mărginean că l-a umilit pe fiul său, Ciprian Văidean, în vârstă de 16 ani.

Juniorul Gazului Metan a fost tratat necorespunzător la Mediaș, iar tatăl acestuia a făcut dezvăluiri uluitoare despre președintele clubului medieșean. Mai mult decât atât, Nistor Văidean i-a cerut lui Ioan Mărginean să îi rezilieze contractul fiului său.

„Pe 2 decembrie, la ora 12, am fost chemaţi la club. Am mers eu, soţia şi copilul. Când am ajuns, el a ieşit din birou şi a zis faţă de angajaţii clubului: «Cu ăştia termin într-un minut», asta după ce ne-a lăsat să aşteptăm vreo 20 de minute, timp în care el vorbea la telefon.

A încercat să ne intimideze. După ce fiul meu i-a explicat că nu mai poate continua la Mediaş din cauza tratamentului la care a fost supus, Mărginean a început: «Bă, să nu mă mai sunaţi, să nu mai aud de voi, să nu vă mai văd în viaţa mea!». În tot acest timp, pe mine mă lovea repetat cu pixul în cap, iar pe băiat l-a luat de nas şi îi zicea: «Bă, tupeistule, cum îmi ceri tu mie rezilierea?!». Parcă eram nişte cârpe. Umilinţă totală… Și totul în faţa unui copil de 16 ani şi a unei doamne. Soţia a încercat să-l calmeze, dar s-a luat şi de ea: «Ia uite, te-ai ajuns şi tu să vorbeşti!». Sunt cuvintele lui, cu martori. Noi n-am ripostat, pentru că ştiam că încearcă să ne provoace şi că e dispus să facă orice ca să ne tragă într-o mare mizerie, într-o mare nenorocire. La final ne-a zis: «Hai, bă, evacuaţi, că noi avem de lucru aici!». Pe Ciprian l-am lăsat la Mediaş pentru că mai avea şcoală, iar eu şi soţia ne-am întors la Făgăraş. Seara ne-a sunat băiatul că l-au scos din hotel, l-au lăsat în drum cu bagajele, în mijlocul Mediaşului”, a spus Nistor Văidean, fostul atacant al lui Dinamo, conform Fanatik.

Mai mult decât atât, Nistor Văidean a menționat faptul oficialii Gazului Metan mințeau arbitrii că marcau alți jucători, la jocurile de liga a III-a.

Minţeau arbitrii în raport că marcau alţii, anunţau pe pagina clubului şi pe reţelele de socializare că au dat alţii gol. Să nu se mai ştie nimic de copilul meu pentru că se ridicase prea mult, peste acel băiat adus de preşedinte la Mediaş. Nu am nimic cu acel copil, chiar îi doresc să ajungă un mare fotbalist. Pe fiul meu l-au adus într-un aşa hal încât nu mai ştia nici să meargă, dar să mai şi joace fotbal. Asta este trista întâmplare cu acest fenomen căruia nici măcar nu pot să-i pronunţ numele. N-am pronunţat nici echipa, pentru că nu vreau să-i fac imagine proastă din cauza unui individ”, a spus Nistor Văidean.

Mărgineanu este revoltat și vrea să-l de-a în judecată pe fostul jucător a lu Dinamo

L-am luat la noi pe Nistor Văidean de pe drumuri, că trăia cu o pensie amărâtă. S-a simţit umilit că l-am angajat fără carnet de antrenor, că i-am dat de lucru şi la nevastă!? I-am dat din banii mei 4.800 de lei, i-am plătit chiria să aibă unde să stea în Mediaş.

Nu-mi vine să cred că Văidean, care a jucat la Dinamo, spune astfel de lucruri. O să-l dau în judecată. Eu aduc copii din toată ţara la Mediaş, încerc să-i ajut. Pe unul chiar l-am înfiat, nu are mamă, tată. Le dau casă, masă. Dar dacă tu mergi la antrenor şi zici că nu vrei să joci dacă te bagă stânga, dacă te bagă dreapta, înseamnă că nu se mai poate așa… Eu ştiu ce am făcut pentru fotbal, vreau să mă retrag în linişte. Mărginean a dat tot ce a avut să ajute o familie care era la greu. Aşa să-mi ajute Dumnezeu! – Ioan Mărginean

 

 

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet