Ora de Mediaș
Știri în direct

Scăpăm de vremea rea – Cum va fi vremea în următoarele zile

Temperaturile vor crește din nou peste normalul perioadei, în luna februarie, arată prognoza meteo. La începutul săptămânii viitoare, termometrele vor arăta și 16 grade Celsius în sudul țării.

La Mediaș vremea se va încălzi. Vom avea temperaturi de 13 grade, iar seara temperatura minima se va încadra între 0 și minus 2 grade Celsius. De joi, vremea se răcește putin, insă vom avea temperaturi peste 5 grade Celsius.

Continuăm să avem parte de această masă de aer anormal de cald peste toata zona României. În perioada următoare, norii se vor muta peste jumătatea de est a țării. Vor aduce precipitații în această noapte și mâine în prima parte a zilei, dar nu în cantități mari. În ceea ce privește temperaturile, acestea vor deveni anormal de ridicate, și în sud, la valori ce vor ajunge luni și marți la 16 grade Celsius, iar în acestă perioadă a anului ar trebui să se oprească la 7-8 grade Celsius. Valori de 15 grade vor fi și în Capitală”, spune Simona Căpșună, meteorolog Digi24.

Vântul se va domoli, își va pierde din intensitate și ultima partea a weekendului va fi frumos și la munte, inclusiv la începutul săptămânii viitoare.

Prognoza meteo pentru următoarele zile

Sâmbătă, va mai ploua slab în Dobrogea, Muntenia și Moldova, la munte va fulgui și vântul va fi alert. De duminică, vremea va avea un aspect plăcut în toate regiunile și intensificări ale vântului vor mai fi în special pe creste. Temperaturile vor rămâne foarte ridicate mai ales în sudul țării, iar luni, maximele vor urca până la 16 grade Celsius.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet