foto: arhivă

Un bărbat din Șeica Mare a fost reținut pentru că a ucis opt oi și a rănit alte patru. Individul a intrat cu mașina în turma de animale și, de asemenea, a agresat trei ciobani, lovind și un autoturism în care aceștia s-au adăpostit. Câteva zile mai târziu de la acest incident, sibianul a atacat din nou. Pe când se afla într-un târg, a agresat un localnic. 

„La data de 9 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică au reținut un bărbat în vârstă de 38 de ani, din localitatea Șeica Mare, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uciderea animalelor cu intenție, fără drept, amenințare (4 acte materiale), lovire sau alte violențe (3 acte materiale), distrugere, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Evenimentul a avut loc în data de 25 februarie, în jurul orei 11:00. Individul a condus un autoturism în extravilanul localității Șeica Mare, într-o zonă unde trei bărbați însoțeau o turmă de ovine și ar fi intrat intenționat cu autoturismul în animale. Evenimentul a dus la decesul a opt oi și rănirea altor patru. De asemenea, acesta i-ar fi amenințat cu acte de violență pe cei trei bărbați, i-ar fi lovit cu un obiect din lemn și ar fi distrus mașina cu care aceștia încercau să părăsească locația.

În 1 martie, în jurul orei 12:30, individul a atacat din nou. În timp ce se afla la un târg de animale organizat în localitatea de domiciliu, bărbatul l-ar fi amenințat și lovit pe un alt localnic, creând o stare de temere și panică în rândul cetățenilor prezenți la eveniment.

Odată cu administrarea probatoriului în cauză, la data de 9 martie, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Copșa Mică, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Publică un comentariu

Comentariu