Școala Gimnazială numărul 3 din Copșa Mică va fi reabilitată prin proiectul de integrate ”Modernizare și dotare Școala Gimnazială nr.3”

Marți a avut loc şedinţa tehnică pentru proiectul „Creșterea calității vieții în orașul Copșa Mică prin proiecte integrate” – Modernizare și dotare Şcoala Gimnazială nr.3. În cadrul şedinţei s-a stabilit programul de execuţie a lucrărilor şi modul în care şcoala îşi va desfăşura activitatea pe timpul lucrărilor.

Proiectul va fi finalizat în iulie 2023 şi va cuprinde şi reabilitarea întregii clădiri cu scopul înbunătăţirii eficienţeii energetice şi creşterii confortului pentru elevi şi profesori. Acest proiect, pe lângă modernizarea şcolii, va duce şi la o scădere a cheltuielilor pentru bugetul local, în acest moment când energia se scumpeşte fiind de mare ajutor.

Lucrările vor demara pentru început la jumăte de clădire, începând cu centrala termică, astefel încât să putem încălzi clasele pe timpul iernii. Activitea se va desfăşura într-o aripă a clădirii, urmând să se mute în aripa cealaltă la finalizarea lucrărilor. Direcţiunea şcolii va crea un orar adaptat noilor condiţii.

 

Publică un comentariu

Comentariu