Ora de Mediaș
Știri în direct

Scutul pădurii dă roade – Hoții de lemne prinși la Blăjel

1

Duminică dimineață, în jurul orei 11:00, un pădurar din cadrul Ocolului Silvic din Mediaș a sesizat Secția 2 Poliția Rurală Mediaș, faptul că trei bărbați taie ilegal material lemnos dintr-o zonă aflată în extravilanul localității Blăjel.

În urma intervenției la fața locului, poliţiştii au prins în flagrant trei bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 41 de ani, localnici, care, cu ajutorul unui microbuz, transportau cantitatea de 1,4 metru cub material lemnos, esență carpen.

În locul unde cei trei au tăiat arborii, s-au găsit mai multe cioate, proaspăt tăiate, valoarea prejudiciului creat fiind de 1,248 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere ilegală de arbori, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Mediaș.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

  1. Loading...
  2. dan marius spune

    hotii mici(gainarii) fac puscarie.Hotii mari(Schweighoffer)si complicii lor din partide politice, sefi de ocol silvic,primari,sefi de post,sefi delaRomsiva,primesc decoratii de la PSD(Iliescu&Nastase) si sunt protejati de DNA si de guvern,presidentie. Nu ii atinge nimeni nici macar cu o panseluta