Ora de Mediaș
Știri în direct

Se redeschide Muzeul Municipal din Mediaș

Roman 300

Muzeul Municipal Mediaș își redeschide expozițiile pentru publicul vizitator, din data de 18 mai 2020, respectând recomandările de siguranță publică pentru reluarea activității în sectorul cultural creativ.

Având în vedere că muzeele fac parte din categoria serviciilor cu potențial mediu-ridicat de răspândire a infecției cu coronavirus, Primăria Municipiului Mediaș prin Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret aplică măsurile de protecție privind angajații precum și cele care privesc accesul și contactul cu publicul vizitator.

Pentru vizitatorii muzeului s-au luat mai multe măsuri potrivit prevederilor legale. Astfel, în incinta muzeului sunt anunțuri referitoare la limitarea accesului și obligativitatea purtării măștii și se va face marcarea cu bandă adezivă a holurilor și a sălilor de expoziție, pentru crearea unui flux coerent de parcurgere a spațiilor.

Va fi montat un dozator cu dezinfectat la intrarea in muzeu și a fost achiziționat un pistol pentru măsurarea temperaturii vizitatorilor, cât și a angajaților muzeului. În același timp au fost achiziționate distanțiere pentru delimitarea spatiului de așteptare la intrarea în muzeu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet