Ora de Mediaș
Știri în direct

Se schimbă vremea din nou. Ce ne așteaptă în weekend

Vremea continuă să fie schimbătoare zilele următoare, așa cum ne-am obişnuit de la începutul sezonului rece.

În weekend la Mediaș vremea va fi destul de rece, vor fi maxime cuprinse între 1 și 3 grade Celsius și minime între 0 și minus 3 grade Celsius. Sunt șanse să ningă și la Mediaș în acest sfârșit de săptămână.

Sâmbătă, soarele va lipsi din cea mai mare parte a țării și temperaturile vor scădea simțitor. Noaptea vă ningea slab în Transilvania și în Maramureș.

Lapovița va cădea în Banat, Crișana și Moldova, îar ceața și burnița vor apărea pe suprafaţa restrânse în restul teritoriului. Temperaturile minime se vor situa între minus 5 și 3 grade Celsius, cu valori mai mici în depresiunile Carpaților Orientali.

Vremea se va răci mâine în toată ţara, chiar accentuat în nord, în centru şi în sud. Astfel, maximele se vor încadra între minus 2 grade în depresiuni şi 5 grade Celsius în vestul Olteniei şi pe litoral. Atmosferă va fi în general închisă şi pe spaţii mici vor cădea precipitaţii mixte în regiunile sudice şi estice. Vântul va fi alert pe crestele Carpaţilor Meridionali şi în sudul Banatului.

La început de weekend, norii vor fi numeroşi în mare parte a zonei de munte şi va ninge pe suprafeţe restrânse. Spre seară, ninsorile vor cuprinde Carpaţii Occidentali şi vestul Carpaţilor Meridionali, apoi acestea se vor extinde şi în restul masivelor. Temperaturile vor scădea, iar pe creste va fi viscol. Luni, ninsorile se vor restrânge.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata