Ora de Mediaș
Știri în direct

Sergiu Buș dispus să plece de la Gaz Metan

Sergiu Buș, 27 de ani, e dispus să plece de la Gaz Metan și a anunțat public că acceptă să înceapă negocierile cu Gigi Becali, patronul FCSB.

Gigi Becali a pregătit lista de plecări de la FCSB, dar are pregătită și una de veniri! Patronul are mai multe dorințe, dar multe dintre ele sunt greu de realizat, scrie Gazeta Sporturilor.

Gigi e decis să-l vândă în iarnă pe Gnohere, iar lista finală de veniri îi cuprinde pe Sergiu Buș, Dumitru Cardoso și Adrian Petre. Sergiu e în capul listei, iar fotbalistul de 27 de ani e dispus să înceapă negocierile cu FCSB.

„Momentan, am contract la Gaz Metan. Sunt fericit că am șansă să joc și să-mi ajut echipa. Eu sunt deschis pentru orice, chiar mă bucură discuțiile din jurul meu. Tot timpul mi-am dat silința să fie bine. Vom vedea care sunt discuțiile în iarnă sau în vară. Dacă e ceva concret, sunt deschis la oferte și la discuții.

Mă bucur că mă place domnul Becali, dar mai e mult până departe. Mai trebuie să înscriu, să îmi fac treaba, să intru în ritmul meu. Mi-a lipsit foarte mult perioada asta și vreau să dau un randament bun în continuare”, a declarat Sergiu.

Ultima ofertă: 700.000 de euro!
Din informațiile pe care Gazeta le are în acest moment, nu e pentru prima oară când Becali își manifestă interesul pentru Sergiu. Se pare că omul de afaceri a avut în trecut o discuție cu impresarul jucătorului, lucru recunoscut chiar de Buș.

„A fost o discuție, așa este”, a mai punctat atacantul. Gigi e dispus să ofere în jur de 700.000 de euro pe Sergiu, după ce în vară oferta a fost de doar 500.000.

Buş a fost adus de medieşeni liber de contract, în vară, după ce evoluase în ultimele două sezoane pentru Levski Sofia.

Sergiu Buș a cucerit titlul şi Cupa României cu CFR Cluj, echipă al cărei jucător a fost în perioada 2009-2013, dar a fost mai mult împrumutat, la Alba Iulia, ASA Tg. Mureş, Gaz Metan şi Corona Braşov. A mai jucat la ȚSKA Sofia, Sheffield Wednesday, Salernitana şi Astra, înainte de a ajunge la Levski, în 2017

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet