Ora de Mediaș
Știri în direct

Sezonul asfaltărilor, lucrări la foc automat în municipiul Mediaș

Mai multe străzi din cartierul Moșnei vor fi reabilitate și modernizate.

Lucrările vor fi finalizate în mare parte până la sfârșitul anului, cel putin vor putea fi circulabile, spun reprezentanții Primăriei Mediaș.

Un număr de 10 străzi au intrat în lucrări de reabililitate, fiind incluse în cel mai mare proiect derulat în ultimii 30 de ani cu bani din bugetul local.Străzile Carpenului, Stejarului, Frasinului și Fântânii se va turna covor asfaltic, iar pe celelalte străzi se vor efectua diferite lucrării de reabilitare.

Primarul Municipiului Mediaș, Gheorghe Roman transmite că până la finalul anului 2019, cele 10 străzi vor fi gata sau cel puțin se va putea circula pe ele în această iarnă.

”Am menționat faptul că cartierul Moșnei reprezintă o prioritate. Avem în lucru modernizarea a zece străzi. În mar eparte din aceste străzi vor fi reabilitate în totatalitate până la finalul anului. Acele străzi care nu vor fi reabilitate cu sigurantă vor fi circulabilte” a declarat edilul Mediașului, Gheorghe Roman.

Străzile Oituz, Carpenului, Fântânii, Morii de Scoarță, Arinului și Frasinului sunt incluse intr-un pachet în valoare de 10.5 milioane de lei. Într-un alt pachet de 3,6 milioane de lei sunt incluse străzile Ulmului, Șerpuiță și Piatra Craiului.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet