Un bărbat de 28 de ani a fost reținut după ce a tâlhărit o bătrânică de 78 de ani în plină stradă. Agresorul a deposedat-o pe femeie de geantă și i-a furat 11 lei,

”La data de 13 februarie a.c., polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 28 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Bărbatul este bănuit că, la data de 9 februarie a.c., în jurul orei 18,00, pe o alee ce face legătura între Bulevardul Mihai Viteazu și Aleea Biruinței din municipiul Sibiu, ar fi lovit o femeie în vârstă de 78 de ani, după care i-ar fi sustras geanta în care se aflau documentele personale și suma de 11 lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii sibianului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.” transmite Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Publică un comentariu

Comentariu