Ora de Mediaș
Știri în direct

Sibian prins băut la volan cu alcoolemie de peste 2 la mie

Polițiștii din Sibiu fac glume pe seama unui șofer băut, care a provocat, marți, o tamponare, iar când s-a dat jos din mașină „mergea pe mai multe cărări decât străzile din intersecție”. Oamenii legii se întreabă „de la ce valoare începe etilotestul să se enerveze”, șoferul având 2,23 pe aparat.

„De la ce valoare începe un etilotest să se enerveze? Noi spunem că orice valoare peste 0 îi crează bietului aparat un disconfort considerabil. Dar la 2,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, etilotestul tună și fulgeră”, au scris reprezentanții Poliției Sibiu, marți seara, pe pagina lor de Facebook.

Postarea a fost făcută după ce, marți după-amiaza, șoferul băut a produs o tamponare într-o intersecție din oraș, iar când s-a dat jos din mașină „mergea pe mult mai multe cărări decât străzile din intersecție”.

„Nehotărât pe ce cale să apuce, Calea Turnișorului sau Calea Șurii Mici, un bărbat din Slimnic, de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism, s-a oprit într-o mașină staționată. Victime omenești nu au fost. Au suferit doar mașinile. Și etilotestul… După ce a coborât din mașină, s-a observat că șoferul nostru mergea pe mult mai multe cărări decât străzile din intersecție! 2,23 pe aparatul etilotest se traduce în dosar penal pentru infracțiunea de conducere sub influența alcoolului”, scriu polițiștii pe Facebook.

Aceștia încheie spunând că „finalul poveștii putea fi mult mai rău”, în acest caz fiind vorba doar de o tamponare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata