Un bărbat din Slimnic a fost reținut pentru 24 de de ore după ce în cursul zilei de marți, 12 septembrie 2023, a fost prins conducând un autoturism fără permis de conducere pe Drumul Național 14, în localitatea Șura Mare.

”Polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr, în urma probatoriului administrat, au reținut ieri, 12 septembrie a.c., pentru 24 de ore, un bărbat din Slimnic cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis.

În fapt, la data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 12:30, pe DN 14, în localitatea Șura Mare, bărbatul a fost depistat în trafic conducând autoturismul fără a deține permis de conducere.

În cursul zilei acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Le reamintim șoferilor tentați de a consuma alcool sau substanțe psihoactive înainte de a se urca la volan, dar și celor care conduc fără a deține acest drept că vor fi condamnați la închisoare cu executare dacă sunt găsiți vinovați de producerea unui accident rutier soldat cu decesul unei persoane.” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Walter.

Publică un comentariu

Comentariu