Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat că a făcut un joc bun contra americancei Serena Williams, în sferturile turneului Australian Open, şi nu este aşa dezamăgită că a pierdut, informează AGERPRES.
„După părerea mea, am făcut un joc bun în seara aceasta. Nu sunt aşa dezamăgită de mine”, a subliniat Halep după meciul cu Serena, citată de Reuters.
Halep, campioană la Roland Garros în 2018 şi la Wimbledon în 2019 (6-2, 6-2 cu Serena în finală), până la sosirea în Australia nu mai jucase un meci oficial din octombrie, de la eliminarea sa de la Roland Garros. Simona consideră că acest lucru a contribuit la starea sa din meciul cu Williams.
„Probabil am simţit presiunea după trei, patru luni fără un meci oficial şi nu ştiam la ce să mă aştept aici. Probabil am simţit mai mult tensiunea, nu am ştiut cum să o gestionez”, a spus Halep.
„Cred că m-am plâns cam mult. Însă, din punct de vedere al tenisului, cred că am făcut o treabă bună. Am muncit mult în presezon şi aici am putut vedea cât de mult am crescut la anumite lucruri. Aşa că sunt optimistă şi am încredere”, a adăugat românca.
„Totuşi, trebuie să muncesc să revin într-o formă bună din punct de vedere mental”, a precizat Halep, care a recunoscut că a avut o atitudine ”un pic negativă tot turneul”.
Simona Halep, numărul doi mondial, a fost învinsă de americanca Serena Williams cu 6-3, 6-3, marţi, la Melbourne, în sferturile de finală ale turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului
„Sentimentul meu după acest meci este că nu am fost aşa departe, dar ea a fost mai puternică în momentele importante. Am avut 3-1 în setul al doilea, iar serviciul nu m-a ajutat prea mult”, a concluzionat Halep. „Accept că m-a învins, dar dacă aş fi fost un pic mai puternică la serviciu, aş fi avut o şansă mai bună”, a mai spus Simona.

Publică un comentariu

Comentariu