Ora de Mediaș
Știri în direct

Situația la zi a cazurilor de coronavirus, la Copșa Mică – Avem 6 persoane infectate

Când se aude în difuzoare ”stai în casă”, respectați indicațiile autorităților. Există tot timpul informații pe afișiere, pe Facebook, radio şi tv, unde se repetă ce este de făcut, se arată într-un comunicat emis de Primăria Copșa Mică.

”Respectați aceste informații! Nimeni nu vă poate forța mai mult decât atât, să vă protejați. Amenzile nu vă salvează viaţa. Să te alerge poliția pentru a te păstra sănătos nu este cea mai normală soluție.
Numărul de cazuri creşte în județ şi în oraș. Nu este o joacă, virusul acesta ucide, ai viaţa în mâinile tale, protejează-ţi familia şi pe tine! Nu intra în contact cu nimeni dacă nu este neapărat nevoie, poartă masca, dacă nu ai, improvizează una, spală-te pe mâini, folosește soluția de cloramină de la dozatoare.” transmite primarul din Copșa Mică pe pagina de Facebook.

Vineri, la Copșa mică sunt în izolare 16 persoane, iar 6 persoane infectate cu CoVid-19, confirmate și spitalizte. Mai multe decât atât, municipalitatea copșeană spune că relaxarea de care se vorbește la nivel național nu se potrivește în acest moment cu situația locală.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet