Ora de Mediaș
Știri în direct

Șofer băut din Brateiu, implicat într-un accident de circulație. A fost reținut de politiști

Luni, 19 august, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore față de conducătorul auto implicat în accidentul rutier produs la data de 11 august a.c., pe DN 14, la ieșirea din municipiul Mediaș spre Brateiu.

Reamintim că, la data de 11 august a.c., în jurul orei 22,30, pe DN 14, la ieșirea din mun. Mediaș spre Brateiu, un șofer în vârstă de 41 de ani, din localitatea Brateiu, în timp ce conducea un autoturism, a lovit un biciclist care circula pe aceeași direcție de mers.  

În urma impactului a rezultat decesul biciclistului, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din localitatea Moșna. 

La testarea alcoolscopică a conducătorului auto a rezultat o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge. 

În cauză s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului, iar la data de 19 august, față de conducătorul auto s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente cu propunere de aplicare a unei măsuri preventive. 

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet