Ora de Mediaș
Știri în direct

Șofer din Brateiu cu tupeu – Fără permis, cu numere false și cu mașina neînmatriculată

Conducea un autoturism neînmatriculat și cu număr fals și fără a deține permis de conducere. Cercetată penal este și persoana care i-a încredințat spre conducere autoturismul.

Ieri, 1 octombrie, în jurul orei 22:00, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control în trafic, pe str. Șoseaua Sibiului din Mediaș, un autoturism, în urma verificărilor efectuate fiind constatate 3 infracțiuni la regimul rutier.

Polițiștii au constatat că autoturismul era condus de un bărbat de 43 de ani, domiciliat în Brateiu, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. Totodată, polițiștii au stabilit faptul că mașina i-a fost încredințată, cu bună știință, cunoscând faptul că acesta nu deține permis de conducere, de către pasagerul aflat pe locul din dreapta în autoturism. Acesta din urmă are 21 de ani și este domiciliat în Brateiu.

Referitor la autoturism, polițiștii au constatat că are aplicat număr fals de înmatriculare, fiind neînmatriculat.

Polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu deține permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu deține acest drept.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet