Un bărbat de 63 de ani din Mediaș a fost prins miercuri după amiază că mergea băut la volan. Tot polițiștii medieșeni au depistat în trafic la Buzd, un localnic ce circula cu mașina fără să posede permis de conducere.

La data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 16,00, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus pe Șoseaua Sibiului de către un localnic în vârstă de 63 de ani.
Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
La nivelul Biroului Rutier Mediaș s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 17,00, pe raza localității Buzd, polițiștii Secției de Poliție Rurală Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Principală de către un localnic în vârstă de 25 de ani.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Publică un comentariu

Comentariu