Ora de Mediaș
Știri în direct

Șofer prins cu permis italian fals în trafic – Bărbatul a fost reținut

Un sibian a fost reținut de lucrătorii de la Circulație, după ce miercuri dimineață a fost oprit în trafic de politiștii pentru un control. Șoferul de 35 de ani a prezentat un permis fals de conducere eliberat de autoritățile italiene.

Miercuri, în jurul orei 08,30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Șoseaua Alba Iulia de către un localnic în vârstă de 35 de ani.

Sibianul a înmânat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autoritățile italiene, însă, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că documentul este unul fals, iar bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv uz de fals.

Față de sibian, polițiștii au luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet