Formația pregătită de Adi Man, Sparta Mediaș s-a reunit marți după-amiază. Echipa a efectuat primul antrenament la acomodarea la efort pe stadionul ”Sparta”.

Săptămâna viitoare, formația de pe malul Târnavei Mari, va efectua săptămâna viitoare vizita medicală la Sibiu, apoi vor fi programate câteva meciuri de pregătire.

”Sperăm la Avrig. Mai avem programate și alte partide amicale cu echipe din zona Mediaș.” a declarat Adi Man, pentru Sport în Sibiu.

Adi Secasan, Golița Răzvan, Comșa Adrian, Paul Hasegan, Raul Draghita, Lup Cristian, Lup Claudiu, Liviu Susan, Tolan Marian, Goia Alexandru, Soare Valentin, Lup Paul, Candea Ioan și Alex Andrei au fost prezenți la primul antrenament după vacanța de iarnă.

Pe lângă aceștia, la Sparta Mediaș au sosit si jucătorii Cucerzan George și Nicula Cristian de la ACS Mediaș, Burcea Claudiu și Penescu Valentin de la CS Copșa Mică, dar și portarul Andrei Stoica de la FC Dumbrăveni.

”Am început pregătirea pentru returul campionatului, avem antrenamente de reacomodare la efort. Prima etapă a returului avem acasă cu Inter Star Sibiu. Nou veniții au început pregătirea de iarna cu noi, așteptăm doar perfectarea actelor.. ” a menționat Adi Man, antrenor Sparta Mediaș.

Publică un comentariu

Comentariu