Ora de Mediaș
Știri în direct

Spectacol caritabil pentru un medieșean care suferă de boala Recklinghaus

0

Primăria Târnava și Primăria municipiului Mediaș împreună cu interpretul de muzică populară Costel Popa organizează duminică, 18 noiembrie 2018, la Sala Traube un spectacol caritabil.

Acest eveniment este organizat pentru Răzvan Stoica, un tânăr din Mediaș care are nevoie cât mai repede de o operație în valoare de 18.000 euro.

Duminică, 18 noiembrie 2018, de la ora 17:00 la Sala Traube vor fi prezenți artiști și interpreţi de muzică populară, precum: Costel Popă, Jeni Banea, Aurelian Suciu, Mihai Poșteanu, dar și Radu Dumitru, Claudiu Ionescu, Biana și Diana Crețu alături de Ansamblul Folcloric Purtată din Mediaș.

Cine este Răzvan Stoica
Răzvan este un tânăr din municipiul de pe Târnava Mare, care suferă de boala Recklinghausen și are nevoie urgentă de o operație. La doar 13 ani, Răzvan are o curbură a coloanei vertebrale de 37 de grade, iar această se agravează pe măsura trecerii timpului. Pentru ca lucrurile să nu se agraveze, el are nevoie cât mai urgent de o operație. Din fericire operația se poate în țară, însă statul român nu va deconta operația tânărului medieșean.

Toate fondurile strânse în urma donațiilor făcute de participanți vor fi direcționate către Răzvan Ioan Stoica, un tânăr de 13 ani din Mediaș.

Cei care doresc să dea o mână de ajutorul tânărului din Mediaș să poată fi operat cât mai repede poate dona într-unul dintre conturile deschise pe numele mamei sale, Stoica Ioana Angelica la Banca Transilvania.

CONT LEI: RO78BTRLRONCRT0343881101
CONT EURO: RO28BTRLEURCRT0343881101

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata