Sentimentul de casa noua este unul inconfundabil, in special atunci cand te gandesti la momentele pe care le vei petrece alaturi de cei dragi, intr-un mediu creat exact pe gustul si dupa necesitatile tale! Un lucru care insa iti poate oferi si o mai mare satisfactie este momentul in care reusesti sa transformi o locuinta mai veche in caminul visurilor tale, un mediu calduros, primitor si confortabil!

Totusi, atunci cand iei o astfel de decizie, trebuie sa tii cont atat de lucrurile pozitive, cat si de acele aspecte mai putin placute pe care le-ai putea intampina, ca de exemplu prezenta mucegaiului, umiditatii sau a igrasiei in peretii casei! De o astfel de ,,surpriza” s-a lovit si proprietarul din video-ul de mai jos, care a hotarat achizitionarea si renovarea unei case mai vechi! Cu toate acestea, dupa ce si-a acordat destul timp pentru a cerceta si a se informa cu vedere la aceasta situatie, a descoperit cea mai buna solutie care ar putea tine la departare umiditatea din pereti, mai exact, placile din silicat, o modalitate anti umezeala in casa pe pereti si pentru infiltrare apa la pereti!

Prin urmare, iti prezentam solutia care cu siguranta a avut cel mai mare succes in eliminarea mirosului neplacut, mucegaiului, igrasiei si umiditatii! Utilizarea sistemului de placi SkamoWall din silicat de calciu – o solutie antimucegai de indepartarea igrasiei si mucegaiului din peretii casei tale – iti va permite crearea unui spatiu sanatos in care familia ta poate respira aer curat, fara a intampina riscul imbolnavirii din cauza impactului negativ pe care il poate avea mucegaiul si igrasia asupra sanatatii!

Rezultatul? Proprietarul caminului a fost foarte incantat cu decizia luata, petele de pe pereti fiind complet indepartate iar acestia ramanand sanatosi si fara riscuri grave asupra integritatii caminului sau sigurantei celor dragi!

Ce reprezinta placile de silicat calciu SkamoWall? Placile aceastea, care se folosesc si pentru izolarea unui semineu lemne, compun un sistem avansat care are ca principiu izolarea peretilor din diferite spatii! Adica, reprezinta o solutie de a tine la distanta umezeala din pereti, formand un sistem de izolatie cu proprietati mari de absorbtie si fiind foarte eficiente in garantarea sigurantei casei!

Cu sistemul de placi SkamoWall ai oportunitatea inlaturarii mucegaiului si igrasiei din orice tip de incapere, fie ca vorbim despre cele cu umiditate mai crescuta (baie/bucatarie), cele care prezinta o temperatura schimbatoare sau instabila, sau incaperile cu pereti exteriori sau comuni, acest lucru reprezentand o cauza esentiala a formarii mucegaiului!

Optand pentru un astfel de sistem de placi termorezistente din silicat de calciu, atat tu cat si caminul tau, va veti bucura de pereti ce functioneaza corespunzator, respira corect si nu retin umezeala! In plus, ai posbilitatea de a atasa aceste placi si peste tencuiala, presupunand un sistem rapid si usor de montare ce nu necesita capacitati special, ci doar cunostinte generale de finisaj interior, pe langa un gram de indemanare!

Prezentarea detaliata a etapelor aplicarii placilor de silicat de calciu SKAMOWALL

Deci, prin respectarea pasilor prezentati anterior si aplicarea panourilor SkamoWall, umiditatea provenita din exterior si care este condusa in mod control spre interior este complet absorbita! Sistemul de placi de silicat calciu SkamoWall este ideal pentru o varietate de tipuri de zid, cum ar fi betonul, betonul leca, caramida, lemnul fiind unica exceptie!

In portofoliul nostru poti descoperi un sistem complex de placi, adezivi, plasa, grund si alte elemente esentiale in placarea corespunzatoare a peretilor ce au fost afectati de impactul daunator al umezelii, mucegaiului, igrasiei sau umezelii la colturi! Fa cunostinta cu o modalitate inovativa, performanta, rapida si usor de utilizat in tratarea peretilor umezi!

Asadar, in cazul in care nu vrei sa ai de-a face cu efectele nocive ale umezelii si igrasiei, si iti doresti sa te bucuri de pereti sanatosi, indiferent de cat de veche este casa, atunci placile din silicat calciu reprezinta cea mai buna solutie de indepartare a condensului, igrasiei, umezelii si mucegaiului pe viata! Pretul este si el desigur conform performantei specifice acestei solutii, insa, odata achizitionat si montat, sistemul de placi din silicat calciu iti va asigura tot confortul si siguranta necesara!

Iata care sunt avantajele placilor SkamoWall:

  • Dovedesc o rezistenta ridicata la foc – placile SkamoWall prezinta cea mai mare clasificare de incendiu, conform sistemului european de clasificare la incendiu EN;
  • Neutralizeaza mucegaiul – procesul de actionare se bazeaza pe absorbtia umezelii si eliminarea ei, astfel rezistenta la cresterea mucegaiului fiind tot mai mare;
  • Au o valoare de izolare avantajoasa – indepartand mucegaiul si umezeala multumita valorii lambda 0,006;
  • Sunt usor de taiat si modelat – doar cu ajutorul uneltelor uzuale de mana, rapid si facil;
  • Prezinta capacitati de fixare a suruburior – panoul SkamoWall prezinta spatii destinate fixarii suruburilor, fara a necesita prize de perete suplimentare pentru fitinguri simple;
  • Sunt usor de montat – placile SkamoWall se monteaza rapid si in doar cativa pasi;

BENEFICIILE SISTEMULUI DE PLACI IZOLATOARE DIN SILICAT DE CALCIU SKAMOWALL:

In final,  ne dorim sa te informam de asemenea ca placile din silicat pe care le regasesti in oferta noastra reprezinta produse de inalta calitate, care contin materiale durabile in structura lor si care nu influenteaza mediul in mod negativ, ele fiind non-toxice, sterile si fara a emana mirosuri neplacute! Nu prezinta substante chimice care pot avea un impact distructiv asupra sanatatii, putand fi folosite fara griji si prezentand o durabilitate crescuta in timp, fara sa mucegaiasca sau putrezeasca! Profita de toate avantajele unui astfel de sistem si asigura-i faimilei tale un mediu propice pentru o dezvoltare sanatoasa si momente de neuitat!

Spune stop mucegaiului, igrasiei, condensului, sau umiditatii pentru totdeauna, rapid si usor prin intermediul sistemelor inovative de izolatie cu placi de silicat de calciu! Puterea ridicata de absorbtie si eliminare a umezelii de care da dovada acest sistem va tine orice urma de mucegai perete interior sau igrasie la distanta atunci cand temperatura din camera se modifica!

Publică un comentariu

Comentariu