Ora de Mediaș
Știri în direct

Stand-up comedy cu Bucălae, Tănase și State la Mediaș

Roman 300

Trio de excepție sâmbătă la Mediaș, cu Bucălae, Tănase și State pe terasa Central. Organizatorii au pregătit un show excepțional de stand-up comedy.

”Pregătește-te pentru o seară de neuitat alături de unii dintre cei mai apreciați comedianți români!
Adună gașca și faceți-vă amintiri de neprețuit, presărate de numeroase hohote de râs!” transmit organizatorii.

Informații importante:
Spațiul va fi special amenajat pentru a putea susține spectacolul în conformitate cu noile măsuri pentru desfășurarea evenimentelor, însă fără a uita de confortul spectatorilor.

Dorim sa va oferim cateva ore fără griji, în care sa va simtiti în siguranța si sa va distrați alături de cei dragi – ca in vremurile bune. Cu 24h înainte de eveniment, fiecare spectator va fi informat – pe adresa de e-mail precizată la achiziționarea biletelor – cu privire la modalitatea în care se face accesul și măsurile exacte pe care le-am luat în calitate de organizatori – printre care se numără termoscanarea, dezinfectarea spațiilor, asigurarea de dezinfectant pentru mâini la acces și în incinta evenimentului. Va asigurăm că vom lua toate măsurile necesare pentru a organiza acest eveniment în condiții de siguranța și cu gândul constant de a asigura spectatorilor cele mai bune servicii și un spectacol de calitate.

Pentru orice informație, va stăm la dispoziție pe pagina de Facebook Sublime Romania sau la adresa ticketing@sublimeromania.com. Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Recomandăm prezentarea acestora in format digital. Punem la dispoziție 2 bilete pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet