Începe weekend-ul, iar medieşenilor li s-au pregătit o mulțime de activități și evenimente pentru acest sfârșit de săptămână.

Așa că indiferent de vârstă medieșenii, dar și cei în trecere prin oraș vor avea câte ceva de văzut în municipiul Mediaș.

Vineri, 13 aprilie 2018, începând cu ora 20, Restaurantul Chinezesc Zen va găzdui un eveniment unic,” Monoloagele vaginului”. Această piesă de teatru va fi jucată doar în fața publicului feminin, acest lucru face evenimentul să fie unic. La această piesă de teatru organizatorii au vândut toate bilele în doar câteva zile.

Serabeva Club & Lounge te invită vineri, 13 aprilie a. c, de la ora 20, alături de cel mai bun comediant care nu apare la TV, Cristian Dumitru, și cel mai vestit ventriloc din România, Eduard, împreună de personajul lui preferat, Nea Alecu. Aceștia vor veni la Mediaș să distreze publicul prezent printr-un show plin de amuzament și interacțiune. După această porție de amuzament, organizatorii de la Serabeva Club & Lounge vă invită la SERABEVA afterparty.

Serabeva NightShow, sâmbătă 14 aprilie 2018, începând cu ora 23:00. Organizatorii au pregătit suprize și garantează că cei prezenți se vor distra la maxim. Fetele care ajung până la ora 23:45 primesc un long drink din partea casei. Între orele 02:00 și 03:00 HappyHour și Happy Shot Mania

Vineri, 13 aprilie și sâmbătă, 14 aprilie, IrishPub Mediaș te invită alături de DJ Cristy într-un ambient cât mai relaxant. Organizatorii au pregătit o seară relaxantă, cu muzică bună și distracție maximă.

La Galeria CIRUS din strada Petofi Sandor, numărul 9 va avea o galerie de grup. UAP Mediaş şi Galeria CIRUS organizează expoziţia de grup: “SIMBOL ŞI ESTETICĂ în Cusăturile şi Ţesăturile Romaneşti Contemporane”. Expoziţia este dedicată Centenarului “Marea Unire”

Duminică, pe scena Sălii Traube vor urca Cosmin Tobă și Paul Mircea, ambii participanți la emisiunea iUmor. Aceștia au programat un spectacol la Mediaș, pe data de 15 aprilie 2018, de la ora 20:00. Pentru rezervări accesaţi numărul de telefon 0730.099.315, iar prețul unui bilet este în valoare de 20 de lei.

Publică un comentariu

Comentariu