Ora de Mediaș
Știri în direct

Un imens ecran digital a luat foc în Times Square la New York VIDEO

Unul din cele mai mari ecrane publicitare digitale în Times Square din New York a luat foc sâmbătă în jurul orei locale 15:00 (21:00 Ora României).  Incendiul a fost localizat la 15:58. Utilizatorii reţelelor de socializare au postat imagini şi înregistrări video ale incendiului care a cuprins o parte a ecranului în timpul ce rula o reclamă pentru votca SKYY.

SKYY este sponsorul seriei de ceremonii WordPride care vor avea loc în luna iunie în New York, pentru a marca 50 de ani de la revoltele de la Stonewall, protestele pentru drepturile homosexualilor declanşate de un raid al poliţiei pe 28 iunie 1969 în barul Stonewall Inn din Greenwich Village. Travestitul Trixie Mattel, care apare în reclama pentru SKYY, a scris pe Twitter următoarea postare: „Reclama mea din Times Square arde, astfel că unii dintre noi au o problemă reală”.

Un purtător de cuvânt al departamentului de pompieri din New York a declarat că nu au existat răniţi iar imobilul pe care se află ecranul publicitar nu a suferit nicio pagubă. A indicat, de asemenea, că nu a fost încă identificată cauza incendiului.

loading...

Cpmentariile sunt închise

Nu mai esti conectat la internet