Sportivii copșeni au avut un sfârșit de săptămână încărcat, pasionații de fotbal și badminton fiind angrenați în cadrul unor turnee de profil.

Jucătorii de badminton, amatori și veterani, din România, și-au dat întâlnire la Copșa Mică. Asociația Sportivă Copșa Mică, în colaborare cu Primăria Orașului Copșa Mică, a organizat, în perioada 22-24 iunie 2018, o noua ediție a ”Cupei Copșa Mică”.

Partidele s-au jucat în Sala de Sport ”Gheorghe Mușan”, fiind înscriși 73 de jucători (din București, Timișoara, Iași, Brașov, Deva, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Cluj Napoca, Galați, Sebeș, Mediaș, Lonea și Copșa Mică, din Thailanda și Franța).

Pentru prima dată în cadrul competiției copșene, în categoria OPEN (deschisă tuturor participanților) au concurat doi sportivi din lotul național de juniori, alături de veterani ai badmintonului care încă au vitalitatea și pregătirea fizică necesară nivelului ridicat de efort care s-a depus în jocurile disputate.

În cadrul turneului s-au desfășurat 204 jocuri de către 72 de sportivi, pe 5 terenuri de joc iar câștigătorii competiției pot fi vizualizați » AICI «

Echipele de fotbaliști juniori ale AS Copșa Mică, grupele 2005-2006 și 2007-2008 au participat la Athletic Junior’s Cup Șura Mare. Grupa 2005-2006 a avut un parcurs excellent ocupând treapta a două a podiumului după o finală disputată aprig împotriva echipei similar a gazdelor competiției.

Pentru sportivii copșeni urmează o binemeritată vacanță, astfel că le urăm tuturor să se bucure de momente de vară frumoase și multe.

Publică un comentariu

Comentariu