Astăzi, 15 iunie 2018, de la ora 21:00 teresa de la City Hall Lounge din municipiul Mediaș va găzdui un minunat spectacol de comedie și relaxare.

Bordea, Nelu Cortea și George Tănase vor încânta publicul prezent în această seară pe terasa de la City Hall Lounge. Va fi un show de stand-up comedy ​fresh, ​cu glume pe măsură, inspirate din realitate.

Nelu Cortea, este actor cu acte în regulă.
A absolvit UNATC în 2008 iar în 2010 a absolvit masterul Arta Actorului, sub coordonarea profesorului Gelu Colceag. În 2010, a câştigat premiul “Ştefan Iordache” pentru Cel Mai Bun Actor Tânăr, în cadrul Galei HOP. De-a lungul timpului a jucat în mai multe producţii străine recunoscute iar
De curând prestează spectacole de Stand Up Comedy împreună cu Bordea, Badea sau Micutzu, cu ultimul dintre aceştia reuşind să lanseze cea mai controversata piesa comică din vara lui 2015: “Cine e grăsuţa mea”.

George Tănase, actorul care imită zeci de personaje, este absolvent al cursurilor Intact Media Academy. Fost campion mondial și european la FIFA, fost jucător profesionist de fotbal la Universitatea Craiova, pasionat acum de youtube.

Publică un comentariu

Comentariu