În perioada 5 – 10 februarie, municipiul Mediaș va găzdui o taberă de tenis de masă, organizată de către EMI-TT și Clubul Sportiv Romgaz Mediaș.

Prima ediție a taberei de tenis de masă se va desfășura în Sala de Sport a Clubului Sportiv Romgaz Mediaș, situat pe strada Gravorilor numărul 6 din cartierul Vitrometan. La acestă tabără de tenis de masă pot participa toți pasionați ai tenisului de masă de toate vârstele care doresc să își îmbunătățească tehnica de joc alături de Viorel Sterea (antrenor al lot. nat. masculine ale Romaniei de seniori), Dan Daniel (antrenor al Clubului Sportiv Romgaz Mediaș), Cornel Balauc (antrenor din Botoșani) și Claudia Bința (antrenor Aria Sport Sibiu).

 

Înscrierile se pot face până la data de 2 februarie 2018, la adresa de e-mail db@emi-tt.ro sau la numerele de telefon 0740.092.077(Adi Suciu) și 0747.630.959.

Prețurile și pachete tabără

  • Varianta 1 – All inclusiv ( cazare pensiune 6 nopți, 3 meze/zi, antrenamente, divertisment)
    Pesiunea Vila Flora – 1050 lei / persoană
  • Variatan 2 – program tabără ( antrenamente)
    Pesiune 400 lei complet  /   50lei antrenament / persoană
  • Varianta 3 – Insoțitor (cazare pensiune 6 nopți, 3 meze/zi, fără antrenamente
    Pensiunea Vila Flora – 650 de lei de persoană

Toți membri Clubului Romgaz Mediaș beneficiază de 50% din Varianta 2. Peste 30 de persoane s-au inscris până la data de 25 ianuarie, au mai rămas doar câteva locuri disponibile.

Publică un comentariu

Comentariu