În cursul zilei de 31 octombrie a.c., polițiștii Biroului Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Serviciului de Ordine Publică au continuat acțiunile de prevenire și combatere a activităților ilegale din domeniul silvic, în zona Valea Lotrioarei.

Cu această ocazie, în jurul orei 18,00, pe DC 73, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 35 de ani, din orașul Tălmaciu, în timp ce, cu ajutorul unui ansamblu rutier, transporta cantitatea de 17,187 mc de lemn rotund, esență fag, fără a deține documente legale de proveniență și transport. Astfel, materialul lemnos a fost confiscat și lăsat în custodia reprezentanților Ocolului Silvic Sibiu. De asemenea, semiremorca utilizată pentru transport a fost confiscată.

„În continuare, se fac cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transport cu orice mijloc de transport al materialelor lemnoase, în volum de peste 10 m3, neînsoțite de documentele specifice de transport.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr

 

Publică un comentariu

Comentariu