Ora de Mediaș
Știri în direct

Tânăr din Dumbrăveni arestat – A bătut un bărbat într-un peco

Roman 300

Un tânăr de 19 ani, din judeţul Sibiu, a fost reţinut după ce a agresat un bărbat în faţa unei staţii PECO din comuna Mătăsari, au anunţat, joi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

“Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestarea Preventivă al IPJ Gorj un tânăr de 19 ani, din oraşul Dumbrăveni, judeţul Sibiu, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Poliţiştii s-au sesizat cu privire la faptul că un bărbat de 47 de ani, din municipiul Motru, în timp ce se afla în faţa unei staţii de alimentare cu carburant, din comuna Mătăsari, ar fi fost agresat de tânăr, în urma unor discuţii contradictorii, tulburând, astfel, ordinea şi liniştea publică”, se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul IPJ Gorj.

Victima nu a solicitat transportarea la spital. Cel în cauză va fi prezentat, joi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri corespunzătoare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet