Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Mediaș, a fost prins de poliție conducând un autoturism fără permis de conducere, pe DC 24, în afara orașului Dumbrăveni, în noaptea de 24/25 septembrie.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu avea permis de conducere valabil. Pe numele acestuia a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Tânărul era însoțit de către proprietara autoturismului, o femeie în vârstă de 37 de ani, tot din municipiul Mediaș, pe numele căreia a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințare.

”La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 21,00, pe DC 24, în afara orașului Dumbrăveni, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat un medieșean în vârstă de 20 de ani, care nu posedă dreptul de a conduce.
Pe numele tânărului s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.În momentul opririi, tânărul era însoțit de către proprietara autoturismului, o femeie în vârstă de 37 de ani, tot din municipiul Mediaș, pe numele acesteia fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințare.” transmite IPJ Sibiu.

 

Publică un comentariu

Comentariu