O tânără ce locuiește în Belgia vrea să își regăsească mama după 27 de ani de când a fost dată în adopție. Sinek Anelisse Maria spune că mama ei s-a născut în orașul Dumbrăveni din județul Sibiu.

Sinek Anelisse Maria a fost adoptată de o familie din Belgia. S-a născut pe 10.07.1985 în Ploiești, județul Prahova. Ea a fost adoptată la vârsta de 6 ani de către o familie din Belgia din centrul de plasament. Sinek Anelisse Maria își caută mama care este născută în localitatea Dumbrăveni din județul Sibiu. Mama Mariei a locuit o bună vreme la Ploiești, acolo unde s-a născut si Sinek Anelisse Maria.
În documentele Mariei de adopție, adresa mamei sale este la București, unde locuia în perioada în care a fost adoptată. Strada Deleni, numărul 2, bloc T69, scara 2, apartament 58, sector 2.
În prezent, Sinek Anelisse Maria este mama a doi copii, și speră să-și poată cunoaște persoana care i-a dat viața. ”Astăzi sunt mama a doi copii și îmi doresc din tot sufletul să o cunosc pe cea care mi-a dat viaţă. Vă mulţumesc tuturor care mă puteţi ajuta să i-au legatura cu ea. Vă rog să DISTRIBUIȚI acest mesaj!”, se arată în mesajul Mariei publicat pe pagina de Facebook – The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Join the Conversation

2 Comentarii

  1. Parerea mea :
    intreaba-ti parintii adoptivi daca nu ii deranjeaza ca sa iti cauti ”mama” adica femeia care ti-a dat viata,ca mama e cea care te creste,apoi daca esti sigura ca nu ii vei face sa sufere incepe cautarile. Din pacate au existat destule parasute in Romania care sau simtit bine,apoi si-au abandonat copii, (parasute pentru ca o mama isi creste copilul nu-l abandoneaza)

Publică un comentariu

Comentariu