Ora de Mediaș
Știri în direct

Tânăra din Brateiu dată dispărută de familie după ce a plecat de acasă

Poliţiştii medieșeni caută o tânără în vârstă de 19 ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din satul Brateiu, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 13 iulie a.c., o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la data de 11 iulie a.c., în jurul orei 07,00, fiica sa, CĂLDĂRAR RUSALINA MARIA, în vârstă de 19 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din satul Brateiu, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.  

  • Semnalmente : înălțime 1,65 m, constituţie atletică; ochi căprui; păr lung, fir drept, șaten închis, purtat în coadă.
  •    Semne particulare: mers șchiopătat.
  • Obiecte vestimentare: fustă lungă de culoare roșie (sau roz), tricou de culoare albă, bluză cu model floral (trandafiri de culoare roșie) și șlapi de culoare vișiniu.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul pentru situații de urgenţă 112.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet