Ionela Zamacău, o tânără din Sibiu, a povestit pentru OradeSibiu cum a fost păcălită cu o mașină second-hand pe care a cumpărat-o de pe facebook.

Tânăra a găsit un Volkswagen Passat de vânzare cu 2.700 de euro. A trimis pe prietenul ei să o probeze, iar acesta a spus că mașina merge bine. Ionela a cumpărat-o, dar după două zile, în drum spre Arad, a observat că mașina nu mai merge bine.

„Pe autostradă, în drum spre Arad, am văzut că nu mai mergea mașina. Am mers cu 80 de kilometri pe oră pe autostradă deoarece mașina nu putea să prindă mai mult. Am dus-o la „tester” unde am aflat că avea 100.000 de kilometri dați înapoi și bandă izolatoare pusă la „martori” pentru a nu se vedea că sunt aprinși. Odată ce am dat banda jos, toți martorii s-au aprins. L-am sunat să îi spun că îmi vreau banii înapoi pentru că mașina nu este funcțională”, a spus Ionela Zamacău.

Vânzătorul, un tânăr care a cumpărat mașina de la un alt bărbat în urmă cu doar câteva luni, a negat că ar fi știut de problemele mașinii. Acesta a spus că a încercat să o ajute pe Ionela să rezolve problema, dar ea nu ar fi acceptat niciuna dintre variantele propuse.

Publică un comentariu

Comentariu