Ziua Recoltei, tradiționala sărbătoare a toamnei, va avea loc sâmbătă, 7 octombrie 2023, în Piața C. Coposu, cu începere de la ora 10.00.

Cu acest prilej Primăria municipiului Mediaș împreună cu unitățile de învățământ medieșene au pregătit o serie de spectacole de muzică, dans și divertisment susținute de elevii școlilor și grădinițelor medieșene. Nu vor lipsi de asemenea jocurile, concursurile și surprizele destinate copiilor.

Vă așteptăm să vizitați târgul de produse meșteșugărești, special organizat cu acest prilej, să gustați și savurați fructele, legumele și preparatele tradiționale oferite de producătorii locali, și, nu în ultimul rând, să ne bucurăm împreună de spectacolele de muzica și dans popular susținute de soliștii vocali : Marius Ciprian Pop, Ciprian și Mihaela Istrate, Costel Popa, Luminița Dejan, Aurelian Suciu, Cosmina Fulea, Emilia Muntean, Aurica Bacea, Diana și Bianca Crețu, Dan Filuț Tabără, Natalia și Alin Matyas alături de , Grupul instrumental ,,Ceterașii de pe Câmpie’’ și dansatorii și interpreții vocali ai Ansamblurilor folclorice ,,Târnavele’’ și ,,Muguri de pe Târnave’’ din Mediaș.

Publică un comentariu

Comentariu