Ora de Mediaș
Știri în direct

Târgul tradițional ”Produs de Cluj” și în acest an la Mediaș

În urmă cu opt ani de zile, Consiliul Județean Cluj a dat viața uniu creaz și unei credințe și a creat Asociația Produs de Cluj, cadrul necesar pentru a susține, conserva și promova autenticul, tradiția și cultura.

Târgul ”Produs de Cluj” revine la Mediaș, cu preparate alimentare tradiționale din lapte și carne, uleiuri presate la rece, dulcețuri, sucuri, ceaiuri și siropuri naturale, cu miere de albine, ciocolată și prăjituri de casă, turtă dulce și vinuri.

Artizanii clujeni vor expune costume populare din zona Transilvaniei, cojoace şi produse de marochinărie, bijuterii lucrate de mână, obiecte sculptate în lemn, sticlă ornamentală şi ceramică. Aducem şi ceteraşi de la Cluj care vor acompania artiştii care vor prezenta zilnic spectacole de folclor, cântece şi jocuri populare.

”Suntem Produs de Cluj, cel mai fain târg din Ardeal şi vă aşteptăm între 17 şi 19 mai în Piaţa Corneliu Coposu din Mediaş cu toate cele bune de pe la noi, la evenimentul susţinut de Consiliul Judeţean Cluj.” spun organizatorii

loading...

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet