Joi, Poliția Municipiului Mediaș a fost sesizată de către un localnic despre faptul că, în jurul orei 19,30, în timp ce se afla pe strada Carpați din municipiul Mediaș, un bărbat necunoscut l-a agresat și i-a sustras telefonul mobil.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii medieșeni au identificat și prins un bărbat în vârstă de 36 de ani, din județul Bacău, asupra căruia a fost găsit telefonul în cauză.
De asemenea, cercetările au condus la ipoteza că băcăuanul ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-o locuință din municipiul Mediaș la data de 27 iunie, fugind de la locul faptei după ce a fost surprins de proprietară.

Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, respectiv tentativă la furt calificat.

Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale Mediaș în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

Publică un comentariu

Comentariu