Ora de Mediaș
Știri în direct

Taxiuri sparte la Mediaş. Două persoane arestate

0

Doi medieșeni au fost arestați după ce au spart mai multe taxiuri parcate în mai multe zone din municipiului Mediaș.

La data de 14 noiembrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș au reținut doi localnici, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, respectiv tentativă la furt calificat.

Cei doi medieșeni, în vârstă de 18, respectiv 27 de ani, sunt bănuiți că, în nopțile de 09/10 și 10/11 noiembrie a.c., ar fi spart geamurile laterale și ar fi sustras bunuri electronice și bani din 12 autoturisme utilizate în regim TAXI, parcate pe diferite străzi din municipiul Mediaș. Prejudiciul creat se ridică la suma de 5.530 de lei.

În urma investigațiilor efectuate și administrării probatoriului în cauză, la data de 14 noiembrie a.c., față de cele două persoane s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea a șapte infracțiuni de furt calificat și a cinci tentative la infracțiunea de furt calificat. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, Biroul de Investigații Criminale

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata