Vremea se va încãlzi uşor în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului.

Temperaturile maxime se vor situa între 22 de grade în estul Transilvaniei şi 32 de grade în sud-vestul Olteniei, informează ANM.

Astăzi vremea se va încãlzi uşor în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului, mai ales dupã-amiaza şi la începutul nopţii, pe arii restrânse la munte, în jumãtatea de nord a Moldovei şi cu totul izolat posibil în restul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor situa între 22 de grade în estul Transilvaniei şi 32 de grade în sud-vestul Olteniei, iar cele minime în general între 9 şi 19 grade.

Maine vremea va deveni normalã din punct de vedere termic în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare dupã-amiaza şi noaptea când pe arii restrânse îndeosebi în nord-vestul, în nordul ţãrii şi în zonele montane vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 32 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa între 8 grade în estul Transilvaniei şi 20 de grade în nordul litoralului.

Vineri vremea va fi frumoasã, dar va deveni cãlduroasã. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimã va fi de 16…18 grade.

Publică un comentariu

Comentariu