Un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul Mediaș a încercat să își pună capăt zilelor la Turnu Roșu. Omul a sărit în râul Olt cu gândul de a se sinucide. O persoană l-a observat și a anunțat poliția. Sibianul a fost convins să iasă din apă și a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate. 

O persoană a sesizat, luni, în jurul orei 16:10, Poliția Orașului Tălmaciu despre faptul că a văzut un bărbat care a intrat în râul Olt, în zona localității Turnu Roșu, cel mai probabil cu intenția de a se sinucide.

„În mai puțin de 2 minute, polițiștii au ajuns în zonă și l-au observat pe bărbat în mijlocul albiei râului. Convins de polițiști să revină la mal, bărbatul a fost ajutat de colegii noștri să iasă din apă, după care a fost preluat de echipajul medical și transportat la spital”, a transmis Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș, a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital. „A fost transportat la spital conștient și cooperant având o ușoară hipotermie”, a precizat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Publică un comentariu

Comentariu