Caminul tau necesita un sistem termic sigur, care sa dovedeasca performanta si siguranta in utilizare, toate astea fiind completate de un design atractiv si minimalist! In cazul in care dispozitivul nu indeplineste conditiile de mai sus, in special in termeni de siguranta, poate afecta in mod negativ sanatatea membriilor familiei tale, dar si integritatea locuintei! Noi iti prezentam inovatia in domeniul termic, care indeplineste toate criteriile unui sistem termic sigur, si anume cel mai bun termosemineu pe lemne CalorVision Idro, proiectat in cel mai mic detaliu de brand-ul italian de renume in domeniul termic, CLAM ENERGY SISTEM!

Prin acest articol ne dorim sa iti oferim o serie de detalii si informatii pretioase in legatura cu acest echipament modern, prevazut cu o putere termodinamica de 16 kw si un randament termic de 82%, fiind astfel inclus in clasa energetica A+! Caminul tau va beneficia de toate avantajele unui sistem termic complet, profesional si sigur, lucru asigurat de presiunea de exercitiu specificaacestui termosemineu care este 0!

Conceptul pe care s-au pus bazele acestui termosemineu pe lemne este dat de dezvoltarea unei compenentistici hidraulice de serie, existenta la bordulechipamentului! CalorVision Idro, marca CLAM, prezintaun proces eficient de instalare, care cuprinde un vas de expansiune deschis, fabricat din otel inoxidabil prezent la interior, unde regasim si un plutitor de alama!

CE ELEMENTE DOVEDESC SIGURANTA TERMOSEMINEULUI CALORVISION IDRO PE PIATA EUROPEANA?

Aspectul principal  care determina o utilizare cat mai sigura este prezenta unei mante speciale, camera exterioara prezentand captuseala cu fibra ceramica de calitate superioara, temperatura aflata la interiorul focarului fiind astfel conservata pentru o perioada mai lunga de timp! Rezultatul final al acestui proces este randamentul termic ridicat si, automat, o eficienta calorica mai mare, oferirea unui confort termic garantat clientilor fiind prioritatea numarul 1 in misiunea producatorului italian CLAM!

In urma achizitionarii acestui echipament inovativ, vei beneficia de asemenea si de doua pompe, prima dintre ele asigurand circulatia primara, adica are un rol important in extragerea apei din burlan semineu si in trecerea acesteia prin schimbatorul placii, in final apa intorcandu-se in termosemineu! Cea de-a doua pompa se ocupa in schimb cu circulatia secundara, gestionand instalatia casei si avand posibilitatea de functionare fara probleme pe sistemul circuitului vasului inchis, schimbul termic avand loc in placi! Datorita acestui principiu de functionare eficient, apa din termosemineu nu va risca niciodata sa intre in contact cu apa din calorifere!

Un alt avantaj, pus la dispozitie de CalorVision Idro, este reprezentat de faptul ca focarul ramane in orice situatie la presiune 0, chiar si in momentul supraalimentarii! In acest mod, termosemineul ofera o siguranta maxima in utilizare si totodata in cazul integritatii caminului tau!

Ambele laturi ale semineului, atat cea dreapta, cat si cea stanga, prezinta conexiuni hidraulice, fapt ce duce la un proces de montare flexibil si usor de realizat! Toate aceste aspecte transforma CalorVision Idro intr-un dispozitiv versatil, potrivit pentru toate felurile de incaperi si adaptandu-se in mod perfect la orice tip de configuratie!

Elementul cheie care transforma termosemineul CalorVision Idro intr-o adevarata inovatie pe piata europeana este dat de prezenta unui anod de magneziu care are rol de absorbtie a curentilor existenti pe instalatie, a ruginii sau fenomenelor de coroziune! Astfel, componentistica acestui dispozitiv va fi automat mai curata, cu o durata mai lunga de viata si o performanta la nivel inalt!

CONTROL INTELIGENT

Un controller este de asemenea inclus in sistemul termosemineului CalorVision Idro, care contribuie la stabilirea temperaturii de pornire a pompelor de circulatiei, mai exact a celei primare si a celei secundare, in conformitate cu cerintele si preferintele utilizatorului final!

Pe langa asta, regasim in sistemul dispozitivului si o placa electronica, cu rol de gestiune a celor doua pompe de circulatie, avand in acelasi timp posibilitatea de a gestiona si o centrala pe gaz, prezenta pe instalatie! Drept consecinta, termosemineul devine prioritar atunci cand lemnele din camera de combustie sunt complet arse, placa electronica semnaland centrala pe gaz pentru a interveni, in cazul in care termostatul din camera necesita o cantitate suplimentara de caldura!

Pentru a imbunatati procesul de combustie, astfel incatsa se realizeze intr-un mod cat mai curat, toata camera este captusita cu material refractar Ecocare, emisiile de reziduuri fiind reduse in mod evident, lucru ce determinasi sporirea sigurantei fata de mediul inconjurator! Si aspectul estetic este vizibil imbunatatit, semineul oferindo vedere clara si spectaculoasa asupra flacarilor!
Performanta dovedita a acestui termosemineu sicapacitatea de a oferi un confort termic intregului camineste determinat si de capacitatea acestuia de a actionaprecum un semineu clasic pe lemne, fiind in acelasi timpo centrala rezistenta cu optiune de racordare la incalzirea locuintei prin sistemul de calorifere saupardosea (cu sau fara aportul unui boiler sau al unuipuffer) si, in paralel, cu o centrala clasica pe gaz saupanouri fotovoltaice!

CE INTRA IN COMPONENTA KIT-ULUI HIDRAULIC?

Componenta kit-ului hidraulic al termosemineului CLAM CalorVision Idro este alcatuita din urmatoarele elementede serie:

1 schimbator de caldura in placi;

2 pompe de recirculare;

un panou electronic de comanda;

1 vas de expansiune cu plutitor metalic;

furtune flexibile de legatura.

In completarea acestor componente mai pot veni si alteelemente optionale care pot asigura un proces corect de instalare a unui sistem termic complet, cu o performantala nivel inalt si cu un principiu de functionare modern, sicare ofera siguranta maxima!

Prin urmare, termosemineul CalorVision Idro, 16kw, produs de renumitul brand italian CLAM, se afla in fruntea clasamentului cand ne referim la sigurantadovedita de termosemineele prezente pe piata, cu performante garantate la nivel european, intregul sistemfiind proiectat si testat cu o atentie deosebita la detalii, pentru a garanta o functionare lipsita de riscuri, sigura sieficienta in caminul in care este montat! Costul unuiastfel de termosemineu poate fi si el mai ridicat, avandin vedere siguranta dovedita, comparativ cu alte sistemetermice de pe piata. Cu toate acestea, nu va mai trebuisa iti faci griji in legatura cu posibilele riscuri si vei omitein mod sigur si improvizatiile oferite de unii instalatorifara experienta in domeniu sau profesionalism!

ALTE TIPURI DE ECHIPAMENTE PE PELETI CU KIT HIDRAULIC PREMONTAT

Tot pentru a-ti oferi cat mai multe variante si diversitatein ceea ce priveste un sistem termic sigur si eficient, itipunem la dispozitie echipamente complete care au in componenta un kit hidraulic, produse de renumitul brand italian CLAM, si anume modelele Energy 75 si Energy 85, cu o performanta la cel mai inalt nivel si o dotarecompleta, alaturi de un raport bun calitate-pret! Un lucruce diferentiaza aceste sisteme de modelul CalorVisionIdro, prezentat anterior in articol, este faptul ca modeleleENERGY sunt termo seminee bistrita tip centrala, cu circuit inchis, serpentine si vas de expansiune inchis, ideale pentru montarea unui sistem de incalzire cu calorifere, ventiloconvectoare, instalatii de incalzire in pardoseala, boilere, puffere de acumulare, echipate cu kit hidraulic incorporat pentru racordarea in instalatie, mai exact, kit-ul  complet pentru siguranta si eficientagarantata in utilizarea unui termosemineu performant!

Sistemul ENERGY, confectionat din otel rezistent sitabla cu o grosime generoasa, incorporeaza si un grilajdin fonta, in partea de jos a focarului, care contribuie la redarea unei perioade lungi de viata a termosemineului! Peretii camerei de ardere sunt fabricati din otel refractarsi asigura un randament mare, conferind si un design deosebit focarului! Dispozitivul pune de asemenea la dispozitia utilizatorului si un controller electronic, ceofera posibilitatea vizualizarii valorilor de presiune si de temperatura, specifice apei sau agentului termic al termosemineului, in plus, dupa caz, poti beneficia si de un puffer de acumulare dar si de stabilirea sigestionarea automatizata a pachetelor optionale!

Combustia are loc in doua moduri diferite, datoritaprezentei unui servo-motor cu rol de reglare a intrariiaerului necesar combustiei:

in mod manual, potrivit cerintelor utilizatorului;

in mod automat, conform temperaturii apei/agentuluitermic din centrala, astfel incat consumul de combustibillemnos si emisiile de fum prezente in atmosfera sa se realizeze in mod optimizat!

SEMINEELE STANDARD OFERA ACUM POSIBILITATEA DE A BENEFICIA DE PACHET HIDRAULIC INSTALAT!

In mod normal, in momentul in care dorestiachizitionarea unui kit termosemineu, vei beneficia de focar, fara accesoriile de care ai nevoie, ele venind in mod separat, potrivit necesarului termic al locuintei! Se intampla destul de rar sa poti beneficia de solutiicomplete, asemanatoare celor prezentate anterior, asadar, instalatia completa cu elementele necesare ca semineul sa aiba parte de o functionare optima, trebuierealizata de catre un instalator cu experienta in domeniul termic! Cu toate acestea, in eventualitatea in care ai cumparat deja un termosemineu clasic pe lemne, noi iti oferim posibilitatea de a beneficia de kituricomplete de piese instalare termosemineu! Pachetul pe care ti-l punem la dispozitie poate avea efecte benefice asupra modului in care functioneaza termosemineul, avand totodata un rol important si in obtinerea unuirandament maxim, in momentul in care este atasatdispozitivului! Astfel, vei avea oportunitatea de a beneficia de siguranta garantata, oferita de termosemineu, dar si de un sistem cu o functionare optima!

Kitul de pompare cu schimbator reprezinta defapt un set de pompe, adica, un nod de caldura complex, care contine toate dispozitivele utile in schimbul de apacalda, efectuat de un semineu, fiind asamblat in mod profesional! Acesta prevede un principiu de functionareal unui sistem inchis, fiind conectat la instalatia de incalzire centrala in sistem inchis, fiecare kit incorporandtoate elementele necesare in instalareacorespunzatoare a unui termosemineu, mai exact, schimbator de caldura in placi, aerisitoare, clapeta de sens, filtru, dar si robineti gata asamblati!

Asadar, in cazul in care ai gasit informatiile oferite de catre noi valoroase si daca te-ai convins ca cel maisimplu si rapid fel de a te bucura de un dispozitiv termictip centrala pe lemne sau cel mai bun termosemineu pe peleti care garanteaza siguranta maxima, este prinalegerea unui sistem complet echipat si automatizat, adica pachetele de termosemineu care pot asiguraconfortul termic al intregii locuinte, si daca esti dornic saaflii mai multe informatii de tip tehnic sau sa beneficiezide consultanta in domeniul dispozitivelor termicecomplete, ne poti contacta oricand, folosind formularulde contact atasat mai jos, sau direct prin intermediulapelului telefonic!

Publică un comentariu

Comentariu