Ora de Mediaș
Știri în direct

TOP 10 cele mai citite știri din luna februarie

Încheiem luna februarie cu un impact surprinzător pe Ora de Mediaș. Vă prezentăm topul celor mai citite știri din luna februarie.

Locul 10: Bărbat găsit spânzurat după o ceartă în familie, la Șeica Mare

La începutul lunii februarie, un bărbat de 51 de ani din Șeica Mare a fost găsit spânzurat într-o axenă din curtea case. Bărbatul și-a pus capăt zilelor după o ceartă în familie.

Locul 9: FOTO O nouă zi, un alt accident la Mediaș – Două autoturisme implicate

În luna februarie, pe străzile din Mediaș au avut loc zeci de accidente rutiere grave sau mai putin grave. Tamponările din oraș sunt la ordinea zilei, spun politiștii rutieri. Seria accidentelor sau tamponărilor din municipiul Mediaș și zonă de nord a județului Sibiu continuă. Pe Șoseaua Sibiului a intersecția cu strada Gravorilor a avut loc o altă tamponare.

Locul 8: FOTO Șapte victime în urma unui accidentului de pe DN14 – Care a fost cauza

La începutul lunii februarie, pe Drumul Național 14, la ieșire din Ruși spre Sibiu a avut loc un accident grav de circulație. Șapte persoane au fost implicate, iar patru dintre aceștia u fost duși la spital. Bineînteles, cauza acestui accident rutier este graba,viteza și neatenția.

Locul 7: FOTO Medieșean dispărut – A plecat din Germania spre România și nimeni nu stie nimic de el

Un bărbat de 61 de ani a plecat din Germania spre casă și nu a mai ajuns. Nimeni nu știe nimic de el, până în prezent politiștii nu au transmis nimic referitor la acest caz.

Locul 6: Bărbat din Laslea arestat pentru înșelăciune prin metoda ”Accidentul”

Un bărbat din Laslea a fost reținut de politiștii din Târnăveni după ce a încercat să prăduiască o bătrânică de 73 de ani din județul Mureș.

Locul 5: FOTO VIDEO Accident pe DN 14, la Târnava – Două persoane rănite

Seria accidentelor continuă în zona Mediașului. Trei autoturisme s-au ciocnit la ieșirea din Târnava spre Copșa Mică, iar la CPU Mediaș a fost transportată o femeie de 66 de ani.

Locul 4: FOTO Parcă nu mai trece o zi fără un accident – Mașină răsturnată pe DN14

Din un accident rutier, un autoturism s-a răstrunat în afara părții carosabile la ieșire din Mediaș spre Brateiu. Din fericire nimeni nu a fost rănite, fiind vorba de doar de pagube materiale.

Locul 3: Doliu la liceul ”Axente Server” din Mediaș – O profesoară a murit

La sfârșitul lunii februarie, profesoara Georgeta Bârlogeanu s-a stins din viață. Sute de mesaje de rămas bun pe Facebook.

Locul 2: FOTO Accident la Târnava – Șapte persoane au fost rănite

Șapte persoane au fost rănite în urma acestui accident rutier de pe DN14 de la Târnava. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului din cauza vitezei într-o curbă periculoasă și a pătruns într-un alt autoturism condus regulamentar.

Locul 1: FOTO VIDEO Accident mortal – Trei persoane au murit, iar una în stare critică

La sfârșitul lunii februarie, la Hoșman, pe Drumul Județean 106 a avut loc un accident mortal unde trei persoane și-au pierdut viața, iar una a fost in stare critică.

Ora de Mediaș este cel mai urmărit site de știri din Mediaș. Vă mulțumim!

Gepostet von Ora de Mediaș am Samstag, 29. Februar 2020

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet