FOTO arhivă

În noaptea de duminică spre luni, polițiștii din Ighiș au oprit un autoturism neînmatriculat, condus de un tânăr de 23 de ani.

”La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 01,00, în localitatea Ighișu Nou, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 23 de ani. În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de vehicule, iar testarea sa alcoolscopică a indicat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, din primele cercetări efectuate a rezultat că autoturismul în cauză este neînmatriculat.” transmite Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliție Sibiu.

La nivelul Biroului Rutier Mediaș, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Publică un comentariu

Comentariu