Trei jucători de perspectivă de la Gaz Metan Mediaș au semnat cu FC Argeș.

Gruparea de pe malul Târnavei Mari nu a primit licența pentru Liga 2, însă până în prezent nimeni din club nu vorbește despre ce va urma la CS Gaz Metan.

  • Răzvan Covaci(18 ani – mijlocaș central) a îmbrăcat echipamentul medieșenilor în 12 partide. Puștiul a fost folosit de antrenorul Andrei Prepeliță în meciurile de verificare cu SV Lafnitz, KSV Kapfenber și CSA Steaua, evoluțiile sale fiind apreciate de staff-ul tehnic. Cota de piață a lui Covaci este 25.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.
  • Ramon Gașpar(19 ani – mijlocaș ofensiv) a bifat în tricoul ardelenilor 16 partide și a marcat 1 gol. Înainte de a semna cu Gaz Metan Mediaș, Ramon a evoluat la grupele de juniori şi echipa de tineret a clubului Cork City care activează în prima ligă din Irlanda. Este cotat de site-urile de specialitate la 100.000 de euro.
  • Vlad Mihai Domșa(18 ani – mijlocaș ofensiv) a evoluat în 12 meciuri pentru Gaz Metan Mediaș. La doar 15 ani, Vlad a debutat în Liga a III-a cu Unirea Alba Iulia, iar apoi a evoluat un sezon la Viitorul Cluj. Domșa este evaluat de transfermarkt.com la 25.000 euro.

Publică un comentariu

Comentariu